Arcobaleno Genk

Shop

Over ons

Over ons

Leer ons kennen

Arcobaleno

Genk

Arcobaleno bestaat sinds 2002 en wij staan ervoor garant om in de eerste plaats elke horeca zaak in het Limburgse te willen bedienen door tijdig kwalitatieve Italiaanse ambachtelijke producten aan te leveren.  Daarnaast hebben we een zeer breed assortiment aan Italiaanse wijnen en sterke dranken. 

Er ligt ook een focus op de winkels, want zij dienen als schakel naar de consument. Die consument, daar hebben we ook oog voor, want die kan tevens in onze eigen winkel terecht. 

Wij bieden naast Italiaanse ambachtelijke voeding en drank ook gerelateerde producten zoals pannen, koffieapparaten, BBQ accessoires en nog vele andere producten. 

Heel belangrijk hierbij is dat wij onze producten zelf kiezen en bij de leveranciers zelf af nemen. Daarom past ons gamma bij elkaar en zijn we consistent en dat is voor u als klant dan weer heel belangrijk, of het nu de restauranthouder, winkelier, café uitbater is of de particulier.

Onze winkel

Voor particulieren, maar uiteraard voor onze horeca klant staan wij klaar in de winkel op de Evence Coppéelaan. Onze winkel is alle dagen open, met uitzondering van woensdag en zondag.

Gastvrouw en zaakvoerster Anna Sarro staat dagelijks met een brede glimlach en passie klaar om u te helpen. Naast de ambachtelijke producten die zij kan aanbevelen weet zij steeds raad hoe gerechten klaar te maken op grootmoederswijze. Laat u vooral inspireren en adviseren. Anna en haar team helpen u met veel plezier voort.