Arcobaleno Genk

De wijngaarden liggen op een heuvel in het zuidelijk deel van de Marken, in de buurt van Monteprandone, bij de grens met Abruzzo. Men kijkt uit over de heuvels en dalen, her en der ligt een dorpje, het blauw van de Adriatische zee aan de ene kant en het wit van de sneeuw op de toppen van de Appenijnen aan de andere zijde.

Op de landerijen in deze regio wordt nog van alles verbouwd, graanvelden, olijven en wijngaarden wisselen elkaar af.
De regio is nog tamelijk onbekend en herbergt een grote rijkdom aan cultuur en tradities. Le |Marche strekt zich uit langs de Adriatiscje zee met afwisselend gouden zandstranden en ruige kiezelstranden. Een landschap met veel middeleeuwse erfstukken en veel wijngaarden strekt zich uit.

Het wijngoed ligt 4 km van de zee, ca 150/200 m boven de zeespiegel. Er is en ondergrondse wijnkelder waar de wijnen uitstekend kunnen rijpen.
Het bestaat uit zo”n 22 hectare wijnstokken, perfect op de zon gericht. De druiven rijpen zeer goed omdat de laagliggende dalen voor een goed micro-klimaat zorgen.

Nog geen cadeau voor de feestdagen voor je geliefden of nog een eindejaarsgeschenk voor jouw personeel?

Wij hebben de perfecte oplossing voor jou, namelijk onze geschenkmanden gevuld met lekkers uit Italië! Helemaal naar jouw goesting, rekening houdend met het gewenste budget.

Bestel nu jouw geschenkmanden voor de feestdagen!