Arcobaleno Genk

Het gebied rond het Gardameer is uitermate geschikt voor de teelt van wijnstokken. Doorslaggevend hiervoor is niet alleen de variatie aan goede bodems en het bijzonder milde klimaat, maar ook het gunstige effect van enkele lokale luchtstromen. De “Ora del Garda” en de “Pelér” blazen met regelmatige tussenpozen dag en nacht en zorgen voor een perfecte ventilatie van de wijngaarden. Op deze manier groeien de wijnstokken zonder schimmel en zonder te worden aangetast door schadelijke organismen.

Door de temperatuurschommelingen kunnen onze druiven ook het beste hun eigen aromatische potentieel ontwikkelen. De wijnmakerij Madonna delle Vittorie verbouwt 26 hectare wijngaarden met het Guyot-systeem op vruchtbare en gezonde bodems en creëert frisse, fruitige witte wijnen, evenwichtige, geurige rode wijnen en een selectie van uitstekende mousserende wijnen, zoals de beroemde Spumante Brut Trento DOC Metodo Classico ..

Nog geen cadeau voor de feestdagen voor je geliefden of nog een eindejaarsgeschenk voor jouw personeel?

Wij hebben de perfecte oplossing voor jou, namelijk onze geschenkmanden gevuld met lekkers uit Italië! Helemaal naar jouw goesting, rekening houdend met het gewenste budget.

Bestel nu jouw geschenkmanden voor de feestdagen!