Close
-
Surgital Fusillone Fresco All’Ouvo
Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe, eieren van vrije uitloop, water, zout. Kooktijd in kokend water: 4-5 minuten Gewicht van één doos in kg: 2 kg… -
Saragat – Vermentino Isola dei Nuraghi IGP
€ 8,50Briljante strogele kleur met groenige reflecties. Groenachtige reflecties. Het heeft een goede reukzin aroma's van rozemarijn, typisch voor de wijnstok, vlierbloesem aroma's van rozemarijn, typisch… -
Saragat – Monica di Sardegna DOC
€ 9,20Een briljante robijnrode kleur rijk aan violette nuances. Het boeket is gekenmerkt door intense en omhullende noten van marasca kersen, pruimen en bessen. bessen. In… -
Saragat – Cannonau di Sardegna DOC
€ 9,95Robijnrood met violette reflecties neigend naar granaatrood met de tijd. Intense aromatische structuur van rijp rood fruit zoals kersen en bramen, maar ook bloemen zoals… -
Surgital Penne Rigate Precotto 1 kg
Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe, water Kooktijd in kokend water: 1 minuten Suddertijd in een koekenpan: 4 minuten Minuten temperen in magnetron: 3/4 - 750W Stoomminuten… -
Surgital Strigoloni
Trafilata al bronzo Ingrediënten: tarwebloem, water, zout Kooktijd in kokend water: 4-5 minuten Gewicht van één doos in kg: 1,5 kg Aantal porties per doos:… -
Surgital Strozzapreti
Trafilata al bronzo Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe, meel van zachte tarwe, eieren, water, zout. Kooktijd in kokend water: 4-5 minuten Gewicht van één doos in… -
Surgital Orecchiette (specialità pugliese)
Trafilata al bronzo Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe, water Kooktijd in kokend water: 4-5 minuten Gewicht van één doos in kg: 3 kg Aantal porties per… -
Surgital Garganelli Romagnoli
Trafilata al bronzo Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe, meel van zachte tarwe, eieren, water, zout. Kooktijd in kokend water: 4-5 minuten Gewicht van één doos in… -
Surgital Giganti Ricotta e Asparagi
Ingrediënten: ricotta 56%, asperges 28%, Grana Padano BOB, paneermeel, gedehydrateerde asperges, zonnebloemolie, zout, ui, knoflook. Kooktijd in kokend water: 6-7 minuten Gewicht van één doos in kg: 3… -
Surgital Bigoli (specialità veneta)
Trafilata al bronzo Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe, meel van zachte tarwe, eieren, water, zout. Kooktijd in kokend water: 8 minuten Gewicht van één doos in… -
Surgital Paccheri (specialità napoletana)
Trafilata al bronzo Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe, meel van zachte tarwe, eieren, water, zout. Kooktijd in kokend water: 4-5 minuten Gewicht van één doos in… -
Surgital Cavatielli (specialità pugliese)
Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe, water. Kooktijd in kokend water: 4-5 minuten Gewicht van één doos in kg: 3 kg Aantal porties per doos: 30 -
Surgital Strigoli
Trafilata al bronzo Ingrediënten: tarwebloem, water, zout. Kooktijd in kokend water: 4-5 minuten Gewicht van één doos in kg: 3 kg Aantal porties per doos:… -
Surgital Girasoli Mascarpone e Noci
Ingrediënten: ricotta kaas, walnoten 15%, mascarpone 11%, Grana Padano BOB, broodkruimels, zout, peterselie. Kooktijd in kokend water: 5-6 minuten Gewicht van één doos in kg: 3 kg… -
Surgital Fiocchio Formaggio e Pere
Ingrediënten: gedroogde peer 42%, kaas 36% (robiola, Grana Padano DOP, Taleggio DOP), ricotta, broodkruimels. Kooktijd in kokend water: 4-5 minuten Gewicht van één doos in kg: 3… -
Surgital Panzerotti Ricotta e Spinaci
Ingrediënten: ricotta 63%, spinazie 21%, Grana Padano BOB, broodkruimels, zout. Kooktijd in kokend water: 5-6 minuten Gewicht van één doos in kg: 3 kg Aantal porties…